Onze locatie Adres & Contact
Vragen? Bel gerust 06-23592568
Gratis Intake
CrossFit in Ridderkerk

CrossFit in Ridderkerk

 Je woont in Ridderkerk, hebt interesse in CrossFit en je hebt besloten om fitter en sterker te worden dan ooit tevoren – awesome! Onze missie is om jouw doelstellingen te laten behalen, je gedurende het gehele process blessurevrij te houden en zeker te stellen dat je het maximale en beste resultaat behaald op basis van onze programmering. Waar kun je beter beginnen met CrossFit en Fitness dan bij Rotown Performance Training Center, de CrossFit en Fitness community in Barendrecht, slechts op 10 minuten rijden vanuit Ridderkerk – Rotterdam.

Allereerst wil ik je bedanken voor je interesse in ons. We gaan graag een persoonlijk gesprek met iedereen aan om elkaar beter te leren kennen en erachter te komen waar je naar opzoek bent; Dit doen we doormiddel van een gratis consult.

Het consult zal ongeveer 30-45 minuten zal duren. Dit eerste consult kost je helemaal niets en gaat jou persoonlijk heel veel waardevolle informatie en inzichten geven. We bespreken tijdens het consult je fitnessdoelen, of je op het moment al sport, een fitness programma volgt, je trainingsleeftijd, slaap, stress, blessures, wat voor werk je doet etc.. Ook willen we zo samen met jou bekijken waar je naar op zoek bent qua begeleiding (CrossFit, leefstijl/vitaliteit coaching, personal training) Je hebt de afspraak met onze head coach Gino Goossens of met één van onze Vitaliteit Coaches.

De maanden januari en februari zijn altijd extra druk en er zijn nog maar enkele plekken in onze agenda beschikbaar voor het gratis consult (85% vol). Uiteraard werken we met een wachtlijst, maar we kunnen ons voorstellen dat je zo snel als mogelijk wilt starten! Haastige spoed is in dit geval wel goed ;).

  1. Stap 1: Klik hier om naar onze aanmeldingspagina te gaan
  2. Stap 2: Vul het contact formulier in zodat we contact met je kunnen opnemen
  3. Stap 3: Kies als *trainingslocatie “gratis consult”
  4. Stap 4: Accepteer onze algemene voorwaarden en klik op de oranje knop voor [De volgende stap]
  5. Stap 5: Selecteer in onze agenda een datum en tijdstip voor jou persoonlijke consult
  6. Stap 6: Bevestig je afspraak door op de oranje knop [Bevestigen] te klikken

100% geld terug garantie

Mocht jij door omstandigheden geen resultaat behalen dan geven wij gewoon je geld terug. Rotown Performance Training Center (RPTC) staat voor resultaat, betrouwbaarheid en kwaliteit en is al sinds 2014 een vertrouwd adres voor iedereen die bereid is hard te werken voor zijn doelen. RPTC is niet een doorsnee sportschool of CrossFit box. Onze methode en coaching werkt [PUNT] en daarom bieden we garantie bij de eerste 3 maanden geen resultaat 100% je geld terug*. Deze investering in jezelf is dus zonder risico! Investeer in het beste wat er is. Investeer in jezelf!

Heb je nog vragen of lukt er iets niet bij je inschrijving en heb je hulp nodig?

Stuur mij of Linda gerust een reactie op deze e-mail of neem direct contact met ons op via ons WhatsApp support nummer: 06-24115440 of bel naar 06-23592568. Je kunt ook gewoon bij ons langskomen op Bijdorp West 29, 2992 LC te Barendrecht.

Hopelijk tot snel in onze CrossFit box!

Groeten,

Gino en Linda Goossens