Onze locatie Adres & Contact
Vragen? Bel gerust 06-23592568
Gratis Intake
RPTC Tactical

RPTC Tactical

RPTC Tactical bereidt tactical atleten voor de volgende stap in hem of haar carrière. De stap naar een uniform beroep, excelleren in je huidige functie of de overstap naar een ander onderdeel.

We verstaan onder tactical atleten mensen die bij een defensie, politie, ambulance, brandweer en overheid onderdeel werken of dit ambiëren.

Een tactical atleet heeft een uniek profiel dat er moet voor zorgen dat ze acteren onder chaotische of wel onvoorspelbare omstandigheden.

Het kunnen handelen onder deze omstandigheden vraagt een unieke aanpak die je eenmaal niet kan vinden bij de doorsnee sportschool of experience.

De RPTC Tactical methode berust op 6 pijlers:

  • Performance & Belastbaarheid
  • Levensstijl
  • Skills
  • Voeding
  • Mindset
  • Coaching & Ondersteuning 

Dit volledig geïndividualiseerd aanpak zorg er voor dat je een waardevol teamlid word binnen je gekozen organisatie. Een plan hebt en zelfverzekerd in je schoenen gaat staan.

Ons credo luidt: je moet wel willen!

Maar we doen dat niet alleen:

We werken namelijk nauw samen met Arminius selectie en training center. Je kunt bij ons terecht voor het Tactical Athlete Program (TAP) die 4 maal in het jaar start en diverse skills die we aanbieden via de Arminius agenda.
RPTC tactical biedt:

  • Individuele tactical coaching
  • Individuele tactical coaching remote
  • Tactical support tijdens de opleiding
  • individuele tactical coaching legacy (na een jaar samenwerken)

Meer weten? Boek een gratis Tactical Intake met één van onze coaches via deze link.


Wat zou je zeggen tegen iemand die twijfelt over het samenwerken met een coach van RPTC Tactical?

Doen! Investeer in jezelf. Wees wel geduldig, want je gaat het niet direct zien of voelen. Geef het tijd. Na een aantal maanden ga je echt resultaat zien en voelen. Nu ik een programma volg merk ik echt dat ik aan het groeien ben. In spieropbouw en met veel minder blessures. Niet alleen specifieke spieren, maar ook in z’n algemeenheid. Het geeft mij ook meer vertrouwen. – Dhr. Jordaan

Wat zou je zeggen tegen iemand die twijfelt over het samenwerken met een coach van RPTC Tactical?

Doen! Investeer in jezelf. Wees wel geduldig, want je gaat het niet direct zien of voelen. Geef het tijd. Na een aantal maanden ga je echt resultaat zien en voelen. Nu ik een programma volg merk ik echt dat ik aan het groeien ben. In spieropbouw en met veel minder blessures. Niet alleen specifieke spieren, maar ook in z’n algemeenheid. Het geeft mij ook meer vertrouwen.
Dhr. Jordaan

Wat is er veranderd in je voorbereiding en trainingen nu je samenwerkt met een coach van RPTC Tactical?

Ik ben nu doelgericht en consistent aan het trainen. Ook ben ik in een community terecht gekomen waar ik veel informatie en motivatie van krijg. Het is een investering in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik merk dat ik fysiek en mentaal sterker ben geworden. Ik haal de basis eisen die vanuit Defensie worden gesteld.
DhR. I. Veldhoen