Onze locatie Adres & Contact
Vragen? Bericht support. 06-24115440
Gratis Intake
Hoeveel kost dit?

Hoeveel kost dit?

Elke cent die jij uitgeeft, moet iets voor je opleveren.

“Hoeveel kost dit?” – hoor ik soms.

Dat is natuurlijk de verkeerde vraag. Elke euro die je uitgeeft aan jouw gezondheid, jouw fitheid, aan het bereiken van jouw doelen, is geen kostenpost – maar een investering. Een investering die zijn waarde behoudt. En als het goed is, gaat het je ook nog eens iets opleveren. We zijn immers niet van de ‘fitness voor de fitness’ – dan zouden we wel gewoon een standaard sportschool zijn. Elke cent die jij uitgeeft, moet iets voor je opleveren.

Dat geldt ook voor onze tijd. Onze energie. Onze expertise. Onze talenten. Niet in geld uit te drukken, maar we hebben het toch een keer uitgerekend.

We kwamen uit op een onbetaalbaar bedrag. Voor denkwerk, dan. Het werk dat niemand anders (zo goed) kan, als wij. Het ‘doe-werk’ (coaching, programmeren, consults, begeleiding etc), is dat waar we ons echt in onderscheiden.

Dat lijkt misschien veel, maar dat valt mee. Vooral als je je bedenkt dat we 10x effectiever werken dan anderen. Dan is een standaard trainer van de Basic Fit of een online fitnessprogramma van een influencer een stuk duurder dan wij zijn.

Aan de andere kant: we weten dat ‘sportscholen om de hoek’ minder vragen. Dat is prima, maar wij gaan daar sowieso niet mee in competitie. Voor prijsshoppers hebben we deze doorverwijzing: Basic Fit, Aad van Loon, Wellnesselande. Wij doen meer dan genoeg gratis en we investeren flink in een gezondere wereld, dus als je als individu bij ons aanklopt, gaat de teller toch echt lopen. Jij serieus over je doelen, wij ook.

Hoewel we schreeuwend duur lijken, hebben we geprobeerd het een beetje makkelijk voor je te maken. En ervoor te zorgen dat je niet leegloopt op uurtje factuurtje van Personal Training, Online Coaching uren en de door ons gespendeerde tijd (zo 1985, dat ‘uurtje – factuurtje’). We hebben überhaupt helemaal geen zin om uren te schrijven, dan waren we wel boekhouders geworden. Wij willen bezig zijn met jou, niet met onze stopwatch.

Als we een voorstel maken, schatten we altijd perfect in hoeveel tijd we kwijt gaan zijn aan jouw vraag, en dus aan de oplossing. We zijn immers ook de rotste niet, en dan komen we een fixed maand-fee overeen. Daar zitten we dan beiden voor minimaal 6 maanden aan vast. Als blijkt dat je goed te coachen bent, consistent en intentioneel traint, dan betaald de investering zichzelf in no-time uit, dan hebben we een keer een voordeeltje.

Zijn er ook uitzonderingen? Zoals op elke regel: ja. Sommige programma’s en diensten kennen een standaard tarief.

En oh ja, dan hebben we natuurlijk ook nog het beroemde ‘kopje koffie’ – dat we graag aanbieden om je doelen te bespreken. Maar weet dus dat uiteindelijk alles wat je aan ons betaalt, niet alleen ten goede komt aan ons, jouw gezondheid en fitheid. Maar ook aan de maatschappij.

En dat ben jij. Laten we aan de slag gaan!

GRATIS KOPJE KOFFIE DOEN?

Iedereen kan tegen je schreeuwen en je miljoenen burpees laten doen waardoor je zoveel spierpijn hebt dat je nauwelijks kunt lopen, maar wat is dan het doel?

P.s. Heb je nog vragen, dan kun je altijd een bericht sturen op ons WhatsApp supportnummer: 06-24115440.