Onze locatie Adres & Contact
Vragen? Bericht support. 06-24115440
Gratis Intake
Sportschool in Barendrecht

Sportschool in Barendrecht

Je bent opzoek naar een sportschool in Barendrecht, omdat je hebt besloten om fitter en sterker te worden dan ooit tevoren – awesome! Onze missie als sportschool is om jou onder begeleiding van professionele coaches doelstellingen te laten behalen, je gedurende het gehele process blessurevrij te houden en zeker te stellen dat je het maximale en beste resultaat behaald op basis van onze programmering. Waar kun je beter beginnen met sporten en fitness dan bij Resilience Performance Training Center, de sportschool in Barendrecht.

Allereerst wil ik je bedanken voor je interesse in ons. We gaan graag een persoonlijk gesprek met iedereen aan om elkaar beter te leren kennen en erachter te komen waar je naar op zoek bent; Dit doen we doormiddel van een gratis consult/intake.

Het consult zal ongeveer 30-45 minuten zal duren. Dit eerste consult/intake kost je helemaal niets en gaat jou persoonlijk heel veel waardevolle informatie en inzichten geven. We bespreken tijdens het consult je fitnessdoelen, of je op het moment al sport, een fitness programma volgt, je trainingsleeftijd, slaap, stress, blessures, wat voor werk je doet etc.. Ook willen we zo samen met jou bekijken waar je naar op zoek bent qua begeleiding (Functional Fitness, Gepersonaliseerde Coaching en Programmering en leefstijl/vitaliteit coaching) Je hebt de afspraak met onze head coach Gino Goossens of met één van onze andere coaches.

De gratis intakes zijn altijd erg druk. Er zijn vaak nog maar enkele plekken in onze agenda beschikbaar voor het gratis consult. Uiteraard werken we met een wachtlijst, maar we kunnen ons voorstellen dat je zo snel als mogelijk wilt starten! Haastige spoed is in dit geval wel goed ;).

AANMELDEN GRATIS INTAKE

100% geld terug garantie

Sinds 2013 zijn we al een vertrouwd adres voor iedereen die bereid is hard te werken voor zijn doelen. RPTC is niet een doorsnee sportschool in Barendrecht. Onze methode en coaching werkt [PUNT] en daarom bieden we garantie bij de eerste 3 maanden geen resultaat 100% je geld terug*. Deze investering in jezelf is dus zonder risico! Investeer in het beste wat er is. Investeer in jezelf!

Heb je nog vragen of lukt er iets niet bij je inschrijving en heb je hulp nodig?

Stuur een bericht via het WhatsApp support nummer: 06-24115440. Bellen kan ook naar 06-23592568. Wil je liever langskomen? We zijn gevestigd op Bijdorp West 29, 2992 LC te Barendrecht.

Hopelijk tot snel in onze sportschool in Barendrecht!

*Er zijn voorwaarden verbonden aan de samenwerking en aantoonbare inspanningen + resultaat op basis van een InBody270 bij RPTC Fitness.Meer info ontvangt u van uw coach.