fbpx
Onze locatie Adres & Contact
Vragen? Bericht support. 06-24115440
Gratis Intake
RPTC Tactical Athlete Coaching

RPTC Tactical Athlete Coaching

RPTC Tactical bereidt tactical atleten voor op de volgende stap in hem of haar carrière. De stap naar een uniform beroep, excelleren in je huidige functie of de overstap naar een ander onderdeel.

We verstaan onder tactical atleten mensen die bij Defensie, Politie, Ambulance, Brandweer en overige overheid onderdelen werken of dit ambiëren.

Een Tactical Atleet heeft een uniek profiel dat er voor moet zorgen dat ze acteren onder chaotische of te wel onvoorspelbare omstandigheden.

Het kunnen handelen onder deze omstandigheden vraagt een unieke aanpak die je niet kunt vinden bij een doorsnee sportschool, CrossFit box of Special Forces Experience.

De RPTC Tactical methode berust op 6 pijlers:

  • Performance & Belastbaarheid
  • Levensstijl
  • Skills
  • Voeding
  • Mindset
  • Coaching & Ondersteuning 

Dit volledig geïndividualiseerd aanpak zorg er voor dat je een waardevol teamlid word binnen je gekozen organisatie. Een plan hebt en zelfverzekerd in je schoenen gaat staan.

Ons credo luidt: JE MOET WEL WILLEN!

RPTC Tactical biedt:

  • Individuele tactical coaching
  • Individuele tactical coaching remote
  • Tactical support tijdens de opleiding
  • individuele tactical coaching legacy (na een jaar samenwerken)

Meer weten en interesse in een GRATIS Tactical intake met onze Tactical Head Coach Patrick van der Vlies? Vul dan ons intakeformulier in via deze link en dan nemen we binnen 24-uur contact met je op.

—> Bezoek onze RPTC Tactical website voor meer info en testimonials.


Wat zou je zeggen tegen iemand die twijfelt over het samenwerken met een coach van RPTC Tactical?

Doen! Investeer in jezelf. Wees wel geduldig, want je gaat het niet direct zien of voelen. Geef het tijd. Na een aantal maanden ga je echt resultaat zien en voelen. Nu ik een programma volg merk ik echt dat ik aan het groeien ben. In spieropbouw en met veel minder blessures. Niet alleen specifieke spieren, maar ook in z’n algemeenheid. Het geeft mij ook meer vertrouwen.
Dhr. Jordaan

Wat is er veranderd in je voorbereiding en trainingen nu je samenwerkt met een coach van RPTC Tactical?

Ik ben nu doelgericht en consistent aan het trainen. Ook ben ik in een community terecht gekomen waar ik veel informatie en motivatie van krijg. Het is een investering in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik merk dat ik fysiek en mentaal sterker ben geworden. Ik haal de basis eisen die vanuit Defensie worden gesteld.
DhR. I. Veldhoen