fbpx
RPTC Fitness Barendrecht

Train met ons en ontdek je maximale potentie

 Individueel én datagedreven fitness- en levensstijl programma in een omgeving die je uitdaagt en leert om verantwoording te nemen voor je eigen fitness.

FITNESS VOLGENS RPTC

RPTC is een coaching- en trainingsorganisatie die een holistische benadering van fitness biedt. Volgens RPTC is fitness het vermogen om fysieke-, mentale- en emotionele taken effectief, efficiënt en duurzaam uit te voeren.

Het gaat verder dan alleen het fysieke aspect van in vorm zijn en omvat elementen van voeding, slaap en stressmanagement om een evenwichtige benadering van het algemene welzijn te creëren.

In het RPTC-systeem wordt fitness gezien als een levenslange reis en werken de coaches samen met cliënten aan het creëren van individuele programma’s en plannen om hen te helpen hun specifieke doelen te bereiken en het optimale fitnessniveau een leven lang te behouden.

FITNESS MOET LEUK ZIJN. TOCH?

Nou, zo leuk als een intensieve training kan zijn. Onze programma’s zijn gebaseerd op eenvoudige en bewezen beginselen. Maar onze methoden veranderen en evolueren altijd, zodat je niet vast komt te zitten in het uitvoeren van steeds dezelfde activiteiten. Een systematische aanpak die niet zo sexy is als Instagram je doet geloven, maar wel buitengewoon effectief en resultaatgericht.

Iedereen kan tegen je schreeuwen en je miljoenen burpees laten doen waardoor je zoveel spierpijn hebt dat je nauwelijks kunt lopen, maar wat is dan het doel? Onze programma’s zijn individueel opgesteld om je geleidelijk op te bouwen naar je maximale potentie en ultieme doel. Niet een ons-size-fits-all benadering. Iedereen is anders en elk lichaam is anders, maar ongeacht wie je bent of wat je doet, wij hebben enkele onveranderlijke beginselen die op jou van toepassing zijn.

Wie wij coachen en trainen

BEGINNERS


Ben je uit vorm? Heb je lang niet gesport en wil je dit veranderen? Er is hoop! We beginnen op jouw individuele niveau en coachen je om vooruitgang te boeken.

ERVAREN


Crush your goals! Of je nu een voormalig topsporter bent, weekend strijder of dagelijkse fitness rammer, wij begeleiden je individueel naar je maximale potentie!

BLESSURE HERSTEL


Wij helpen pijn te voorkomen, te verminderen en zelfs te elimineren zodat  je weer jezelf kunt zijn. Terug naar je ‘oude’ niveau en er voorbij!

ONDERNEMERS


Heb je een drukke agenda? Te weinig tijd? Ondernemen = Topsport en om op de top van je kunnen te presteren, moet je topfit zijn. Laat ons je helpen d.m.v. ID Coaching.

ELITE PERFORMANCE


Je  hebt een coach- en individuele programmering nodig als je wilt presteren in het competitieve landschap van o.a. CrossFit, Powerlifting en Weightlifting.  Een OPEX ID Coach zal je verder brengen dan je ooit had durven dromen.

UNIFORM BEROEPEN


Voorbereid beginnen aan de start van je carrière bij de politie, brandweer of defensie? Jouw coach heeft zich al bewezen bij verschillende eenheden (o.a. SF Commando’s.) RPTC Tactical ID Coaching is je startpunt.

RPTC Fitness:
Resilience Performance Training Center

Behaal je maximale potentie en haal meer uit het leven óf presteer zoals nooit tevoren in je sport, ongeacht je huidige vorm of fitheid – van beginner, beroepsmatig professional tot competitief atleet. Meer dan 1100m2 Performance- en Training Center gevestigd in Barendrecht, net onder Rotterdam.

WAT ONDERSCHEID RPTC?

OPEX ID CoACHES

Gekwalificeerde Coaches die d.m.v. ervaring en continue educatie samenwerken om voor u tot meest optimale oplossing te komen

EVIDENCE-BASED

De basis van al onze programma’s zijn evidence-based d.m.v. toegepaste wetenschap, zodat u oplossingen krijgt die echt werken.

DATA-GEDREVEN

Meten is weten d.m.v. technologische wearables, data-analyse, mobiele apps en meer bieden een waardevolle methode om je vooruitgang te volgen.

HOLISTISCH

Om individuele, langetermijnresultaten te behalen, houden o.a. we rekening met fitness, voeding, slaap en stress.

COMMUNITY

Een community van like-minded-mensen met dezelfde interesses die trainen in een energieke, unieke en betrokken omgeving.

EEN BEWEZEN BLAUWDRUK VOOR RESULTAAT

COACHRX + MORPHEUS = ONS ZWITSERS ZAKMES

Ons Coaching platform CoachRX + Morpheus maakt het mogelijk om data-gedreven te presteren en leren verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen fitness. Ons platform is een alles in een oplossing rondom je Coachingstraject bij RPTC. Dit doen we in combinatie met het Morpheus Tracking systeem waarmee we in staat zijn om prestaties, herstel en progressie op de voet te volgen. 

Zo kunnen we onze coaching optimaal personaliseren naar het gedrag en levensstijl van iedere individu. 

Dagelijks leven buiten de gym, bepaald voor een groot deel het resultaat in de gym.

PERSOONLIJK, HYBRIDE EN ONLINE COACHING

PERSOONLIJKE COACHING

Train in onze state-of-the-art, 1120 m2 faciliteit in Barendrecht, naast Rotterdam. Uitgerust met o.a. Hammer Strength en ELEIKO. Dit kan op locatie of gecombineerd op locatie of waar je woont.

(HYBRIDE)-ONLINE COACHING

Train waar- en wanneer je wilt, op elke locatie. Thuis, in je eigen gym of vanuit je hotel wanneer je veel moet reizen voor je werk. Het enige wat je nodig hebt is je mobiele telefoon en een werkende internet connectie.

 

DE ID COACHING ROADMAP EN TRAINING EXPERIENCE

RPTC ID PERFORMANCE ASSESSMENT

Komen waar je wilt zijn, begint met het begrijpen waar je nu bent. Daarom starten we altijd eerst met een uitgebreide performance assessment die een gedetailleerd, holistisch beeld geeft van je training verleden, huidige gewoontes en gezondheid en fitness. Dit maakt ID Coaching uniek, het is zoveel meer dan alleen een trainingsschema of voedingsplan. Het zorgt voor voortdurende prestatie- en voortgangsmonitoring, zodat jouw persoonlijke ID Programmering meegroeit en beweegt met het leven.

Het RPTC ID Performance Assessment bestaat uit de volgende onderdelen: 

TRAININGSLEEFTIJD Screening

Het eerste consult waarbij we je trainingsleeftijd, sport verleden, leefstijl, gewoontes en unieke eigenschappen in kaart brengen.

LICHAAMSSAMENSTELLING ANALYSE - Inbody

Doormiddel van een Bio-elektrische Impedantie Analyse, worden we voorzien van
een nauwkeurige lichaamssamenstelling analyse.

uitgebreide beweeg Assessment

Voor het optimaliseren van de relatie tussen biomechanica ten opzichte van uw doelen en functie, en om de kans op blessures te reduceren en disbalansen in kaart te brengen.

ELITE en tactical
Assessment

Het in kaart brengen van jouw kracht, snelheid, energiesysteem en kracht output. Dit met als doel structurele balans te optimaliseren en jou maximaal te laten presteren onder druk.


ID COACHING

Individual Design + Coaching
FITNESS PERFORMANCE Individueel je maximale potentie bereiken
 • Performance Assessment
 • Bio-elektrische Impedantie Analyse - Lichaamssamenstelling Analyse d.m.v. InBody BIA
 • Performance Coach, CoachRX platform en App
 • Individuele Programmering, Continue Updates
 • Progressie Tracking
 • Vloer Coaching
 • Maandelijks Consult, leefstijl tracking en voortgangsmeting
 • Optioneel: Meesterschap in Presteren - Presteren onder druk i.s.m. Scherpschutters


ID COACHING

Individual Design + Coaching
ELITE PERFORMANCE Maximaal leren presteren in (top)Sport
 • Elite Performance Assessment
 • Bio-elektrische Impedantie Analyse - Lichaamssamenstelling Analyse d.m.v. InBody BIA
 • Elite Performance Coach, CoachRX platform en App
 • Individuele Programmering, Continue Updates
 • Data Gedreven Progressie Tracking
 • Vloer Coaching
 • Maandelijks Consult, leefstijl tracking en voortgangsmeting.
 • Inclusief: Meesterschap in Presteren - Presteren onder druk i.s.m. Scherpschutters


ID COACHING

Individual Design + Coaching
TACTICAL PERFORMANCE Uniform beroepen (defensie/politie etc.)
 • Tactical Performance Assessment
 • Bio-elektrische Impedantie Analyse - Lichaamssamenstelling Analyse d.m.v. InBody BIA
 • Tactical Performance Coach, CoachRX platform en App
 • Individuele Programmering, Continue Updates
 • Tactical Progressie Tracking
 • Vloer Coaching
 • Maandelijks Consult, leefstijl tracking en voortgangsmeting.
 • Inclusief: Meesterschap in Presteren - Presteren onder druk i.s.m. Scherpschutters

VEEL GESTELDE VRAGEN - FAQ

Wij zijn gevestigd aan de rand van Rotterdam, in Barendrecht. Ons adres is Bijdorp-West 29, 2992 LC in Barendrecht. Je kunt ons makkelijk bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Je kunt bij ons gratis voor de deur parkeren.

Een ID Coach is in staat een holistische kijk te hebben op het proces en de samenwerking met zijn cliënten. Een holistische kijk betekent dat gewoontes, mentale- en emotionele staat, stress management, de relatie met voeding en de functie van fitness in het dagelijkse leven, het fundament vormen voor een leven lang resultaat. De coach maakt een op maat gemaakt plan en bepaald hoe  het individuele trainingsprogramma eruit ziet, in de juiste volgorde en prioriteiten. Een Personal Trainer richt zich in het bijzonder op alleen de training, vaak maar 1 of 2 uurtjes per week.

Absoluut niet. Afhankelijk van het niveau en de ervaring, bepalen we de inhoud van het assessment. Hierdoor zijn we in staat de belastbaarheid van een individu en de prioriteiten in de juiste volgorde te verwerken in onze coachingsaanpak. Het volume zal op basis van het assessment daarom altijd passend zijn en groeit met je mee naarmate je fitter en sterker wordt.

We hebben meerdere cliënten die niet in de buurt, of in het buitenland, wonen. We begeleiden en coachen deze cliënten door middel van ons CoachRX platform en technologische hulpmiddelen om ze optimaal te kunnen coachen. Ons coachingsplatform heeft een uitgebreide video-bibliotheek en maakt het mogelijk om direct 1-op-1 met je coach te communiceren. Je traint thuis, je eigen lokale gym of onderweg als je veel moet reizen voor je werk en CoachRX zorgt voor een naadloze, persoonlijke ervaring en optimale communicatie.

Houd er rekening mee dat we in tegenstelling tot andere organisaties geen langlopende contracten hebben, maar vanwege de grote vraag, vragen we wel om een formele verplichting van minimaal 6 maanden om jouw plaats te kunnen garanderen. We geloven dat onze service voor zichzelf spreekt en we willen je niet binden als het tijd wordt om verder te gaan. Afhankelijk van de duur, 6 of 12 maanden en of je kiest voor online- of onsite coaching, zijn de kosten € 290,- / € 260,- of € 240,- per maand.

Bij RPTC vinden we dat iedereen de kans moet hebben om met een coach samen te werken. Dit is niet alleen weggelegd voor topsporters of de Elite van deze wereld. Onze missie is dat je steeds minder afhankelijk van je coach wordt, zelfstandig leert trainen en verantwoordelijk blijft voor je eigen fitness.

Nee dit is niet mogelijk. Wij zijn een coaching faciliteit en hebben geen vrije-inloop of Open Gym, om zelfstandig of onder begeleiding van een externe online coach bij ons te trainen.

Toen RPTC in 2013 begon, was het een CrossFit box met bijbehorende groepstrainingen. In 2016 introduceerde oprichter Gino Goossens ID Coaching omdat hij merkte dat alleen CrossFit zijn leden niet veel verder bracht en regelmatig te maken kregen met CrossFit gerelateerde blessures. In de 6 jaar dat RPTC een officiele CrossFit affiliate was, is er in 2019 besloten afstand te doen van het merk CrossFit en naast ID Coaching ook Functionele Fitness groepslessen aan te bieden. Met ingang van februari 2023 is het oude FF groepsles model op de schop gegaan en bieden wij als eerste in Nederland “RPTC Hybride ID Groepscoaching” aan. Meer weten? Volg dan de stappen via deze link om een afspraak te maken.

Staat je vraag & antwoord er niet tussen? Stuur ons gerust een bericht op ons WhatsApp supportnummer: 06-24115440.

ONS ID COACHING TEAM

Patrick van der vlies

Owner / tactical ID Coach & opex ccp id coach

randy van hal

hybride id groeps coach
opex ccp id coach i.o.

Gino Goossens

Founder / Owner & opex ccp ID Coach
chivo vitaliteitskundige I.O.

karsten schrijver

hybride id groeps coach
opex ccp id coach i.o.

Lucien van der sander

OPEX CCP ID COACH
RPTC TACTICAL ID COACH

kerem gunbulut

id hybride weightlifting groeps coach
fysiotherapeut i.o.

OSVEH Varastegan

HYBRIDE GROEPS COACH
OPEX CCP ID COACH

JOUW NAAM HIER

Interesse om een ID Coach te worden? stuur ons je cv met motivatie!

Contact

Via het onderstaande contactformulier kun je gemakkelijk contact met ons opnemen. Wij reageren altijd binnen 12-uur op jouw vraag of verzoek.

Bijdorp-West 29, 2992 LC Barendrecht

The Netherlands

WhatsApp Support: +31 (0)6-24115440

ONZE PODCASTS - SCHERPSCHUTTERS

ONZE PARTNERS

© 2021 All Rights Reserved.