REACH YOUR MAX POTENTIAL

INCREASE YOUR STRENGTH & FITNESS WITH Powerlifting or Powerbuilding

BIG dawgs powerlifting en performance coaching

BigDawgs Powerlifting is opgericht door Gino Goossens, een ervaren krachttraining coach met een succesvolle achtergrond in competitie op het hoogste niveau. Onze gym is een van de meest innovatieve en succesvolle kracht- en coaching faciliteiten van Nederland, waarbij we ons richten op de beproefde conjugate-methode en Velocity Based Training i.c.m. de Enode Sensor, om atleten voortdurend uit te dagen hun maximale potentieel te bereiken.

Onze professionele aanpak maakt gebruik van wetenschappelijk onderzoek, geciteerde referenties en de nieuwste inzichten uit de fysica, biomechanica en fysiologie voor kracht- en conditietraining. We bieden kracht- en conditietrainingen aan voor iedereen die sterker wil worden, ongeacht hun ervaring, met behulp van de beproefde conjugate-methode en de nieuwste wetenschappelijke technieken.

BigDawgs Powerlifting maakt deel uit van RPTC Fitness in Barendrecht en is onderdeel van de RPTC Barbell Club. Onze 1120m2 trainingsruimte is gevuld met Hammer Strength en ELEIKO materiaal en biedt een enorme variatie aan materiaal voor Powerlifting volgens de Conjugate-Methode.

Met ID Coaches Karsten en Kerem biedt BigDawgs Powerlifting de ideale plek voor zowel beginnende als ervaren powerlifters om hun prestaties naar een hoger niveau te tillen. Kom bij ons langs en ontdek zelf hoe wij jouw doelen kunnen helpen bereiken.

Wij Trainen Iedereen - Van Beginners tot HIGH PERFORMANCE

BEGINNERS


Ben je uit vorm? Heb je lang niet gesport en wil je dit veranderen? Powerliften en Powerbuilding is buitengewoon geschikt voor beginners die in vorm willen komen en sterk willen worden.

ERVAREN


Crush your goals! Of je nu een voormalig topsporter bent, weekend strijder of dagelijkse fitness rammer, Powerliften is de sport voor jou! Hard trainen, blijvende progressie boeken en uitdagend.

HIGH PERFORMANCE


Ben je een competitief Powerlifter of wil je jezelf voorbereiden op je eerste meet? Wij hebben veel coaching ervaring met individueel programmeren en mentaal leren presteren onder druk.

RPTC Fitness:
Resilience Performance Training Center

Bij ons behaal je jouw maximale potentie en presteer je als nooit tevoren, of je nu een beginner, beroepsmatige professional of competitieve atleet bent. Ons Performance- en Training Center is gevestigd in Barendrecht, net onder Rotterdam en biedt meer dan 1100m2 trainingsruimte voor het behalen van jouw fitnessdoelen.

WAT ONDERSCHEID bIGDAWGS POWERLIFTING?

OPEX ID CoACHES

Gekwalificeerde Coaches die d.m.v. ervaring en continue educatie samenwerken om voor u tot meest optimale oplossing te komen

VBT TRAINING

Ervaren- en gedreven coaches met ruime ervaring met Velocity Based Training i.c.m. de Enode Sensor.

EVIDENCE-BASED

De basis van al onze programma’s zijn evidence-based d.m.v. toegepaste wetenschap, zodat u oplossingen krijgt die echt werken.

DATA-GEDREVEN

Meten is weten d.m.v. technologie en wearables, voor data-analyse i.c.m. de Enode Sensor. Een waardevolle methode om je vooruitgang te volgen.

COMMUNITY

Een community van like-minded-mensen met dezelfde interesses die trainen in een energieke, unieke en betrokken omgeving.

EEN BEWEZEN BLAUWDRUK VOOR RESULTAAT

COACH RX + ENODE + MORPHEUS = oUR SWISS ARMY KNIFE

Ons Coaching platform CoachRX + Morpheus maakt het mogelijk om data-gedreven te presteren en leren verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen fitness. Ons platform is een alles in een oplossing rondom je Coachingstraject bij RPTC. Dit doen we in combinatie met het Morpheus Tracking systeem waarmee we in staat zijn om prestaties, herstel en progressie op de voet te volgen. 

Zo kunnen we onze coaching optimaal personaliseren naar het gedrag en levensstijl van iedere individu. 

Dagelijks leven buiten de gym, bepaald voor een groot deel het resultaat in de gym.

PERSOONLIJK, HYBRIDE EN ONLINE COACHING

PERSOONLIJKE COACHING

Train in onze state-of-the-art, 1120 m2 faciliteit in Barendrecht, naast Rotterdam. Uitgerust met o.a. Hammer Strength en ELEIKO. Dit kan op locatie of gecombineerd op locatie of waar je woont.

(HYBRIDE)-ONLINE COACHING

Train waar- en wanneer je wilt, op elke locatie. Thuis, in je eigen gym of vanuit je hotel wanneer je veel moet reizen voor je werk. Het enige wat je nodig hebt is je mobiele telefoon en een werkende internet connectie.

 

RPTC ID PERFORMANCE ASSESSMENT

Komen waar je wilt zijn, begint met het begrijpen waar je nu bent. Daarom starten we altijd eerst met een uitgebreide performance assessment die een gedetailleerd, holistisch beeld geeft van je training verleden, huidige gewoontes en gezondheid en fitness. Dit maakt ID Coaching uniek, het is zoveel meer dan alleen een trainingsschema of voedingsplan. Het zorgt voor voortdurende prestatie- en voortgangsmonitoring, zodat jouw persoonlijke ID Programmering meegroeit en beweegt met het leven.

Het RPTC ID Performance Assessment bestaat uit de volgende onderdelen: 

TRAININGSLEEFTIJD Screening

Het eerste consult waarbij we je trainingsleeftijd, sport verleden, leefstijl, gewoontes en unieke eigenschappen in kaart brengen.

LICHAAMSSAMENSTELLING ANALYSE - Inbody

Doormiddel van een Bio-elektrische Impedantie Analyse, worden we voorzien van
een nauwkeurige lichaamssamenstelling analyse.

uitgebreide beweeg Assessment

Voor het optimaliseren van de relatie tussen biomechanica ten opzichte van uw doelen en functie, en om de kans op blessures te reduceren en disbalansen in kaart te brengen.

Performance Assessment

Het in kaart brengen van jouw kracht, snelheid, energiesysteem en kracht output. Dit met als doel structurele balans te optimaliseren en jou maximaal te laten presteren onder druk.


ID COACHING

Individual Design + Coaching
FITNESS PERFORMANCE Individueel je maximale potentie bereiken
 • Performance Assessment
 • Bio-elektrische Impedantie Analyse - Lichaamssamenstelling Analyse
 • Performance Coach, CoachRX platform en App
 • Individuele Programmering, Continue Updates
 • Progressie Tracking
 • Vloer Coaching
 • Maandelijks Consult, leefstijl tracking en voortgangsmeting
 • Optioneel: Meesterschap in Presteren - Presteren onder druk i.s.m. Scherpschutters


ID COACHING

Individual Design + Coaching
HIGH PERFORMANCE Maximaal leren presteren in (top)Sport
 • High Performance Assessment
 • Bio-elektrische Impedantie Analyse - Lichaamssamenstelling Analyse
 • Elite Performance Coach, CoachRX platform en App
 • Individuele Programmering, Continue Updates
 • Data Gedreven Progressie Tracking
 • Vloer Coaching
 • Maandelijks Consult, leefstijl tracking en voortgangsmeting.

VEEL GESTELDE VRAGEN - FAQ

Wij zijn gevestigd aan de rand van Rotterdam, in Barendrecht. Ons adres is Bijdorp-West 29, 2992 LC in Barendrecht. Je kunt ons makkelijk bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Je kunt bij ons gratis voor de deur parkeren.

Een ID Coach is in staat een holistische kijk te hebben op het proces en de samenwerking met zijn cliënten. Een holistische kijk betekent dat gewoontes, mentale- en emotionele staat, stress management, de relatie met voeding en de functie van fitness in het dagelijkse leven, het fundament vormen voor een leven lang resultaat. De coach maakt een op maat gemaakt plan en bepaald hoe  het individuele trainingsprogramma eruit ziet, in de juiste volgorde en prioriteiten. Een Personal Trainer richt zich in het bijzonder op alleen de training, vaak maar 1 of 2 uurtjes per week.

Absoluut niet. Afhankelijk van het niveau en de ervaring, bepalen we de inhoud van het assessment. Hierdoor zijn we in staat de belastbaarheid van een individu en de prioriteiten in de juiste volgorde te verwerken in onze coachingsaanpak. Het volume zal op basis van het assessment daarom altijd passend zijn en groeit met je mee naarmate je fitter en sterker wordt.

We hebben meerdere cliënten die niet in de buurt, of in het buitenland, wonen. We begeleiden en coachen deze cliënten door middel van ons CoachRX platform en technologische hulpmiddelen om ze optimaal te kunnen coachen. Ons coachingsplatform heeft een uitgebreide video-bibliotheek en maakt het mogelijk om direct 1-op-1 met je coach te communiceren. Je traint thuis, je eigen lokale gym of onderweg als je veel moet reizen voor je werk en CoachRX zorgt voor een naadloze, persoonlijke ervaring en optimale communicatie.

Houd er rekening mee dat we in tegenstelling tot andere organisaties geen langlopende contracten hebben, maar vanwege de grote vraag, vragen we wel om een formele verplichting van minimaal 6 maanden om jouw plaats te kunnen garanderen. We geloven dat onze service voor zichzelf spreekt en we willen je niet binden als het tijd wordt om verder te gaan. Afhankelijk van de duur, 6 of 12 maanden en of je kiest voor online- of onsite coaching, zijn de kosten € 290,- / € 260,- of € 240,- per maand.

Bij RPTC vinden we dat iedereen de kans moet hebben om met een coach samen te werken. Dit is niet alleen weggelegd voor topsporters of de Elite van deze wereld. Onze missie is dat je steeds minder afhankelijk van je coach wordt, zelfstandig leert trainen en verantwoordelijk blijft voor je eigen fitness.

Nee dit is niet mogelijk. Wij zijn een coaching faciliteit en hebben geen vrije-inloop of Open Gym, om zelfstandig of onder begeleiding van een externe online coach bij ons te trainen.

Toen RPTC in 2013 begon, was het een CrossFit box met bijbehorende groepstrainingen. In 2016 introduceerde oprichter Gino Goossens ID Coaching omdat hij merkte dat alleen CrossFit zijn leden niet veel verder bracht en regelmatig te maken kregen met CrossFit gerelateerde blessures. In de 6 jaar dat RPTC een officiele CrossFit affiliate was, is er in 2019 besloten afstand te doen van het merk CrossFit en naast ID Coaching ook Functionele Fitness groepslessen aan te bieden. Met ingang van februari 2023 is het oude FF groepsles model op de schop gegaan en bieden wij als eerste in Nederland “RPTC Hybride ID Groepscoaching” aan. Meer weten? Volg dan de stappen via deze link om een afspraak te maken.

Staat je vraag & antwoord er niet tussen? Stuur ons gerust een bericht op ons WhatsApp supportnummer: 06-24115440.

HET BIGDAWGS COACHING TEAM

Gino Goossens

Founder / Owner rptc fitness
id head coach bigdawgs powerlifting

karsten schrijver

hybride id powerlifting coach
opex ccp id coach i.o.

kerem gunbulut

id hybride weightlifting groeps coach
fysiotherapeut i.o.

Contact

Via het onderstaande contactformulier kun je gemakkelijk contact met ons opnemen. Wij reageren altijd binnen 12-uur op jouw vraag of verzoek.

Bijdorp-West 29, 2992 LC Barendrecht

The Netherlands

WhatsApp Support: +31 (0)6-24115440

ONZE PODCASTS - SCHERPSCHUTTERS

ONZE PARTNERS

© 2021 All Rights Reserved.