Onze locatie Adres & Contact
Vragen? Bericht support. 06-24115440
Gratis Intake

Privé Coaching – Personal Training

Onze reguliere Functional Fitness trainingen voldoen aan de behoeften van onze grote, gevarieerde community. Wanneer je echter specifieke doelstellingen wil behalen, dan gaat er niets boven privé coaching of personal training. Of het nu gaat om gewichtsverlies, meer kracht, het verbeteren van je techniek, de voorbereiding op een specifiek evenement of je wil liever een persoonlijke setting om te trainen. Een specifiek en gepersonaliseerd programma staat gelijk aan nog snellere resultaten afgestemd op jouw behoeften en doelstellingen.

Onze fitness gym is voorzien van Hammer Strength, Life Fitness en Eleiko apparatuur en is daarmee onderscheidend ten opzicht van de apparatuur die je bij de reguliere (budget) fitness ziet. De apparatuur van Hammer Strength en Life Fitness laten je op een natuurlijke manier functioneel en iso-lateraal bewegen. De Iso-Lateral®-technologie levert de meest vloeiende convergerende en divergerende bewegingsbogen in de industrie. Dankzij deze technologie kunnen gebruikers op een veilige manier beide ledematen tegelijkertijd trainen, één voor één, afwisselend of met afgestemde gewichten per ledemaat.

Privé coaching of Personal Training bij Resilience Performance Training Center is een zeer effectieve en efficiënte manier om je individuele fitness doelen te bereiken. Samen met je coach ga je dieper in op je doelstellingen en hij zal je helpen deze beter te identificeren en het ‘waarom’ erachter te begrijpen. Op basis van een meetweek zal je fitness niveau worden bepaald, je bewegingen (patronen en mobiliteit) worden beoordeeld en het programma worden ontworpen met als doel het verbeteren van je ‘tekortkomingen’ en het verder optimaliseren van je sterke punten. Door de vele jaren praktijkervaring bij Resilience Performance Training Center train je samen met een coach die op basis van gedegen (wetenschappelijke) kennis jou zal begeleiden naar de best mogelijke versie van jezelf. Door deze gestructureerde aanpak zie je snel resultaat en behaal je effectief je doel.

Jouw gepersonaliseerde coaching programma is op maat gemaakt op basis van jouw persoonlijke behoeftes en bevat o.a.: 

  • Mobiliteits-trainingen die mobiliteit (beweeglijkheid) van de gewrichten helpt herstellen en beter laat functioneren;
  • Warming-up die direct in relatie staat met de workout, om zo het lichaam optimaal voor te bereiden;
  • Kracht -en conditietraining specifiek afgestemd op jouw persoonlijke doelstellingen;
  • Cooling-down herstel tips en technieken om je lichaam en geest voor te bereiden op de rest van je dag;
  • Coaching rondom voeding- en levensstijl;
  • Live en direct contact met jouw coach via WhatsApp.

Privé coaching of Personal Training bij Resilience Performance Training Center is aan te raden als je wilt afvallen, al enige tijd niet meer hebt gesport, blessure vrij resultaat wil behalen en behouden, traint voor een evenement, selectie of competitie, een aanzienlijke beperking hebt of beperkt bent door gezondheidsklachten, of gewoon de voorkeur geeft aan extra aandacht, begeleiding en verantwoording.

Een-op-een coaching of met een of twee anderen?

Om zo goed mogelijk aan de behoeften van onze leden te voldoen, bieden wij privé coaching en Personal Training aan bij Resilience Performance Training Center, met een specifiek programma voor zowel één-op-één als kleine groepen (tot 4 personen).

Een-op-een privé coaching of Personal Training bij Resilience Performance Training Center is een zeer effectieve en efficiënte manier om de toegewijde aandacht van één van onze coaches te krijgen, maar als dit niet binnen je budget past dan adviseren wij onze kleine groepen coaching te overwegen.

Wat zijn de voordelen van small-group coaching?

Meer waar voor je geld – Small group coaching kost ongeveer de helft van een gemiddelde personal training sessie, maar je krijgt nog steeds het programma dat specifiek is afgestemd op jouw behoeften. Dit betekent dat je zeer frequent met je coach traint voor de helft van het geld.

Train samen met een vriend of ontmoet een nieuwe trainingsmaatje – Als je al een partner hebt met wie je samen wilt trainen, super! Als dit niet het geval is, dan koppelen wij je aan iemand anders met dezelfde doelstellingen als jij. Je kan op deze manier beiden profiteren van de support en trainingsvoordelen die je hebt door met iemand samen te trainen.

GRATIS ADVIESGESPREK PERSONAL TRAINING AANVRAGEN