Onze locatie Adres & Contact
Vragen? Bericht support. 06-24115440
Gratis Intake
Over ons

Over ons

Je fit en sterk voelen is nodig om in het dagelijks leven goed te kunnen functioneren. Dit geldt niet alleen voor topatleten en mensen met een bijzonder beroep zoals politieagent, militair en brandweer.

Het is voor iedereen prettig om zonder moeite een zware tas met boodschappen te kunnen tillen, met de kleinkinderen te kunnen spelen en snel de trap te kunnen nemen. Bij algemene fitheid gaat het niet alleen om snelheid, uithoudingsvermogen en kracht, maar zeker ook om flexibiliteit, mobiliteit, balans en reactiesnelheid. Iedereen die fit is haalt simpelweg meer uit het leven. Sport = Leven!

Bij RPTC Fitness bieden we iedereen de mogelijkheid om fitter te worden met  Functional Fitness. Ons programma bestaat uit dagelijkse workouts (trainingen), de zogenoemde CrossFit Workout Of the Day (WOD). Wij geloven in constante variatie en daarom is ons programma elke dag anders.

We besteden veel tijd aan techniek en veiligheid en passen de intensiteit van onze programmering aan op individueel niveau, zodat iedereen maximaal kan profiteren. Volwassenen, kinderen, senioren, revaliderende patiënten, medewerkers van bijzondere beroepen en beroeps/professionele atleten: iedereen wordt fitter bij RPTC Fitness!

Is je interesse gewekt? Meld je dan aan voor onze gratis intake! We geven je de garantie dat je eerste ervaring met Functional Fitness een succes zal zijn.

Aanmelden voor de Intake: functional fitness

Heb je nog vragen, dan kun je altijd contact met ons opnemen via ons Whatsapp Supportnummer: 06-24115440 (alleen Whatsapp berichten)

*Functioneel Fitness, voorheen stonden wij bekend als CrossFit Rotown of CrossFit Barendrecht.