Onze locatie Adres & Contact
Vragen? Bel gerust 06-23592568
Gratis Intake
Over RPTC Fitness Barendrecht

Over RPTC Fitness Barendrecht

RPTC Fitness is een Functional Fitness Gym in Barendrecht en biedt Individuele Programmering & Coaching en functional fitness groepsworkouts aan voor alle fitnessniveaus en individuele doelen. Ons professionele team van coaches zijn experts om u de beste training te geven voor uw behoeften, in een veilige en motiverende omgeving.

Het maakt niet uit of je een doorgewinterde atleet bent, of net begint aan je fitnessreis (Fitness Journey), onze coaches en vloercoaches zorgen ervoor dat je aan elke training veilig kunt deelnemen en jezelf verantwoord tot het uiterste kunt pushen.

Je zult ook een community van gelijkgestemde mensen vinden om je binnen onze muren te ondersteunen. Onze locatie in Barendrecht is een ultramoderne faciliteit van 1100 vierkante meter met drie aparte trainingsruimten, waardoor we meerdere coaching sessies tegelijk kunnen aanbieden.

De gym bevat ook kleedruimtes met douches, waardoor dit ook de perfecte plek is voor drukke zakenmensen om te trainen en vervolgens door te gaan naar kantoor.

Functional Fitness groepstrainingen v.s. Individuele Programmering + Coaching

Functional Fitness is geschikt voor iedereen die zijn algehele fysieke fitness wil verbeteren en trainen. Specifieke behoeftes of individualiseren binnen een Functional Fitness groepsles is niet mogelijk, dit vraagt een gepersonaliseerde aanpak met coaching en een individuele programmering. Dit bieden wij aan via ons ID+Coaching platform. Ons ID+Coaching platform is het vlaggenschip van RPCT Fitness in Barendrecht. Het richt zich 100% op het individu doormiddel van een gepersonaliseerde aanpak op het gebied van: Training, Coaching en Voeding.

Meer weten? Ga door naar stap 1: Gratis Consult

BOEK MIJN GRATIS CONSULT