Onze locatie Adres & Contact
Vragen? Bericht support. 06-24115440
Gratis Intake
Stap 1: Gratis Intake

Stap 1: Gratis Intake

STAP 1: Gratis Intake bij RPTC Fitness Barendrecht

Het is onze missie is om jou te Coachen & Trainen en je te begeleiden je maximale potentie te bereiken. Gedurende het gehele process gaan we je blessurevrij proberen te houden en zeker te stellen dat je het maximale en beste resultaat behaald op basis van onze coaching en programmering.

Stap 1: Gratis persoonlijke intake

Je gaat beginnen met een intake die ongeveer 45 minuten zal duren. We bespreken tijdens het consult je fitnessdoelen, of je op het moment al sport, een fitness programma volgt, je trainingsleeftijd, blessures, wat voor werk je doet etc.. Ook willen we zo samen met jou bekijken waar je naar opzoek bent qua begeleiding: Individuele Programmering (ID Coaching) of Functional Fitness groeps-coaching, eventueel aangevuld met coaching op het gebied van voeding en levensstijl.

Wie kiest er voor RPTC Fitness

In de regio Rotterdam zijn meerdere Functional Fitness Gyms of CrossFit boxen te vinden. Het is belangrijk dat je goed je huiswerk doet en je inleest wat een Functional Fitness Gym of CrossFit Box uniek maakt. Alleen zo kom je erachter welke box het beste bij jou past.

    • Bij RPTC Fitness draait alles om de juiste balans, lange termijn en duurzame, blessure vrije trainingen. Alleen op deze manier krijg je het beste resultaat en de hoogste kwaliteit;
    • ID Coaching of FF Groeps Coaching, twee focusgebieden bij RPTC Fitness waarmee wij buitengewoon goede resultaten behalen. Bij ID Coaching richten wij ons op de individue, de doelen en functie van trainingen. FF Groeps Coaching richt zich op de groep en hen veilig te begeleiden tijdens de workout van de dag (WOD);
    • Kwaliteit gaat boven kwantiteit. We zijn niet onder de indruk hoeveel gewicht je kunt tillen, wat je snelste FRAN tijd is hoeveel herhalingen je kunt maken tijdens de WOD. We zijn wel onder de indruk als je de beweging standaarden (full-range-of-motion) kunt hanteren tijdens de herhalingen en benieuwd naar hoe je hersteld na een intensieve training;
    • Je werkt samen met onze coaches van wereldklasse die toegewijd zijn om jou te helpen je doelen te bereiken. Je krijgt buitengewoon goede coaching & training, eventueel aangevuld  met voeding en mentaliteit strategieën die je zullen helpen slagen op de lange termijn.
    • Open Gym-beleid RPTC Fitness: is een all-coaching faciliteit. We hebben een team van deskundige coaches en we willen dat al onze leden en bezoekers hiervan profiteren. Daarom bieden wij geen open gym aan.

De persoonlijke intake maakt onderdeel uit van onze assessments. Na in het totaal 3 sessies (incl. gratis consult) zit je nog nergens aan vast en is het de ideale gelegenheid om kennis te maken met ID Coaching of Functional Fitness bij RPTC Fitness. Je krijgt inzicht in wat trainen bij ons voor jou kan betekenen, onze aanpak, hoe we omgaan met jouw persoonlijke doelstellingen en hoe we jou begeleiden deze doelstellingen te behalen.

De volgende stap na dit persoonlijke consult is het Fundamentals Assessment.

Ga door naar stap 2: CrossFit Fundamentals Assessment

BOEK MIJN GRATIS CONSULT

Ben je een ervaren atleet of kom je bij een andere Functioneel Fitness Gym vandaan en wil je een keer meedoen of ben je op zoek naar een nieuwe gym of box? Stuur ons dan een e-mail voor een drop-in afspraak: info@rptcfitness.nl of meld je meteen aan voor een proefles (LET OP! je moet je Functional Fitness of CrossFit fundamentals hebben afgerond om direct mee te kunnen doen met een proefles.)

Direct aanmelden voor een proefles