Onze locatie Adres & Contact
Vragen? Bel gerust 06-23592568
Gratis Intake
Stap 1: Gratis Consult

Stap 1: Gratis Consult

STAP 1: Gratis Consult (CrossFit en Fitness) bij Rotown Performance Training Center – Barendrecht

Je hebt besloten om fitter en sterker te worden dan ooit tevoren – awesome! Onze missie is om jouw doelstellingen te laten behalen, je gedurende het gehele process blessurevrij te houden en zeker te stellen dat je het maximale en beste resultaat behaald op basis van onze programmering. Waar kun je beter beginnen met CrossFit en Fitness dan bij Rotown Performance Training Center, de CrossFit en Fitness community van Barendrecht / Rotterdam.

30-45 minuten gratis persoonlijke consult

Je gaat beginnen met het consult die ongeveer 30-45 minuten zal duren.We bespreken tijdens het consult je fitnessdoelen, of je op het moment al sport, een fitness programma volgt, je trainingsleeftijd, blessures, wat voor werk je doet etc.. Ook willen we zo samen met jou bekijken waar je naar opzoek bent qua begeleiding: Individuele Programmering en Coaching, CrossFit groepslessen, Coaching op het gebied van voeding? Je hebt de afspraak met onze head coach Gino Goossens of met één van onze Vitaliteit Coaches.

Waarom kiezen onze leden voor Rotown Performance Training Center / CrossFit Rotown:
    • In de regio Rotterdam zijn meerdere CrossFit boxen en Sportscholen te vinden. Het is belangrijk dat je goed je huiswerk doet en je inleest wat een sportschool of CrossFit box uniek maakt. Alleen zo kun je een eerste selectie maken welke box het beste bij jou past. Bij Rotown Performance Training Center draait alles om de juiste balans, lange termijn en duurzame, blessure vrije trainingen. Alleen op deze manier krijg je het beste resultaat en de hoogste kwaliteit;
    • Kwaliteit gaat boven kwantiteit. We zijn niet onder de indruk hoeveel gewicht je kunt tillen of hoeveel herhalingen je kunt maken tijdens de WOD, we zijn onder de indruk als je de bewegingsstandaarden (full-range-of-motion) kunt hanteren tijdens de herhalingen en hoe je hersteld na een intensieve training;
    • We geloven in het bouwen van een community. Onze community onderscheid zich ten opzichte van de reguliere fitness industrie. Een community die elkaar steunt en dezelfde gezonde en vitale levensstijl nastreeft;
    • Onze coaches hebben ruime ervaring met CrossFit en Functioneel Fitness. Onze head coach Gino Goossens CrossFit sinds 2009 toen er in Nederland nog maar 5 CrossFit boxen waren. De expertise, passie en toewijding voor Fitness, CrossFit en Gewichtheffen is absoluut van onderscheidende topklasse.
    • We verkopen geen abonnementen maar resultaat op basis van jouw doelstelling(en), een levensstijl die je voor de rest van je leven meeneemt en de kwaliteit van leven naar een nieuw en ongekend niveau zal brengen.

Het persoonlijke consult maakt onderdeel uit van de fundamentals assessment. Na in het totaal 4 sessies (incl. consult) zit je nog nergens aan vast en is het de ideale gelegenheid om kennis te maken met CrossFit en Rotown Performance Training Center. Je krijgt inzicht in wat trainen (CrossFit en Fitness) bij ons voor jou kan betekenen, onze aanpak, hoe we omgaan met jouw persoonlijke doelstellingen en hoe we jou begeleiden deze doelstellingen te behalen. We nemen jouw en je doelstellingen namelijk heel serieus en willen zeker weten dat jij weet wat je aan ons hebt en wat wij aan jou hebben. De volgende stap na dit persoonlijke consult is het (CrossFit) Fundamentals assessment.

Ga door naar stap 2: CrossFit Fundamentals Assessment

Direct Aanmelden Gratis Consult

Ben je een ervaren CrossFitter en wil je een keer meedoen of ben je op zoek naar een nieuwe CrossFit box? Stuur ons dan een e-mail voor een drop-in afspraak: info@crossfitrotown.nl of meld je meteen aan voor een proefles (je moet CrossFit fundamentals hebben afgerond om direct mee te kunnen doen met een CrossFit proefles.)

Direct aanmelden voor een proefles