Onze locatie Adres & Contact
Vragen? Bericht support. 06-24115440
Gratis Intake

Stap 2: Persoonlijk Assessment (ID of Functional Fitness)

Een van de belangrijkste doelen van onze coaches is niet alleen om te zorgen dat jij persoonlijk succesvol bent in het behalen van jouw doel, maar ook dat je doelen kunt blijven ontwikkelen en vol kunt houden op de lange termijn. Trainen voor levenslange resultaten.

Zo ziet trainen bij RPTC Fitness eruit voor jou. In 4 eenvoudige stappen bereiden wij jou optimaal voor op een leven lang gezond en fit.

Na onze kennismaking tijdens het persoonlijke consult is de volgende stap het “Persoonlijk Assessment.” Tijdens dit Assessment gaat een coach samen met jou een InBody Scan, beweeg- en werkcapaciteit onderzoek bij je afnemen.

Bij het RPTC Fundamentals assessment leren we je de basiselementen van de belangrijkste Functional Fitness onderdelen vanuit het Powerliften, Olympisch Gewichtheffen en Mixed Modal Fitness.

Bij de ID Coaching 1-op-1 assessment zal er door een coach op basis deze informatie een startpunt worden vastgesteld en een blauwdruk gemaakt voor jouw Individuele programma.

Waarom eerst een RPTC Fundamentals assessment?

  1. Functional Fitness (FF) is complex en techniek is leidend – Voor velen zal FF aanvoelen als een geheel nieuwe sport. We gooien iemand die nog nooit een Clean & Jerk of deadlift heeft gedaan niet in het diepe. Zouden we dit wel doen, dan kan de groep behoorlijk intimiderend overkomen en dit willen we voorkomen. In plaats van dit te doen nemen we de tijd om je de technieken bij te brengen (en de nieuwe termen), zodat je vol vertrouwen en veilig kunt starten met de WOD’s.
  2. De RPTC Fundamentals assessment geeft ons als coaches de mogelijkheid jouw individuele doelstellingen, behoefte, beperkingen, ‘zwakheden’ en blessures te ontdekken. Iedereen ontwikkelt zich op zijn eigen tempo en wij willen er zeker van zijn dat je progressie boekt en leert onder begeleiding van onze coaches. Op deze manier zorgen we ervoor dat je blessurevrij blijft en je training bijdraagt aan je korte- en lange termijn doelstellingen.

De kosten voor de assessment is € 150,00.  Je krijgt inzicht in je fitness niveau, hoe vetmassa, spiermassa is verdeeld over je lichaam, inclusief een uitgebreid InBody rapport, je leert onze gym cultuur kennen en niet onbelangrijk het team van buitengewone coaches.

Het RPTC  Fundamentals Assessment staat gelijk aan tenminste 2 Personal Training Sessies met een Personal Trainer in een groep van maximaal 2-4 personen.

Na de assessments evalueren we je Fitness niveau en bekijken we welk programma het beste bij je past. Dit doe je samen met je coach en gezamenlijk kijken jullie wat nog eventuele aandachtspunten zijn.

Ga door naar stap 3: Programming & Coaching