Onze locatie Adres & Contact
Vragen? Bericht support. 06-24115440
Gratis Intake

Reviews

Maurice Vermaas – Zelden zo’n progressie gemaakt in de jaren dat ik fitness

Absoluut een 5 star +++ locatie. Nu 1,5 maand bezig bij RPTC Fitness en zelden zo’n progressie gemaakt in de jaren dat ik fitness. De begeleiding is subliem. Het is voor iedereen (jong en oud) en voor elk niveau – Maurice Vermaas (lid sinds April 2015).

Maarten – Coaching ervaring en beleving: 10, RPTC Faciliteiten: 10

Mijn belangrijkste doel was fitter- en sterker worden, maar ook zeker een basis te leggen om een leven lang fit te blijven. Zelf zou ik nooit zo’n effectief en leuk trainingsprogramma kunnen samenstellen. Ben binnen enkele maanden veel sterker en fitter geworden. De coaches zijn zeer ervaren en kundig, motiverend en hebben een uitstekend inlevingsvermogen.

Marja Veenendaal – Coaching ervaring en beleving: 9, RPTC Faciliteiten: 9

Ik ben begonnen met ID+Coaching om gezonder door het leven te gaan, dus beter in mijn vel en lichamelijk in betere vorm. De workouts worden heel goed afgestemd op het besproken doel. Niet alleen voel ik mij lichamelijk beter, maar vooral ook mentaal.

Ik ben nu meer bewust van wat gezondheid en fit voelen is en daar dan weer op een zo goed mogelijke wijze mee omgaan. De workouts zij heel goed en vooral de maandelijkse gesprekken hebben voor mij veel waarde, vooral omdat mijn coach weet waar hij over praat en eerlijk is; komt niet met een verkooppraatje.

Karina – Coaching ervaring en beleving: 8, RPTC Faciliteiten: 10

Toen ik begon met ID+Coaching wilde ik fitter en gezonder worden maar ook afvallen en een lager vetpercentage. Het heeft mij een stuk verder gebracht. Ik heb al veel geleerd, je krijgt een goede en duidelijke uitleg over de programmering en leuke, uitdagende trainingen.

De begeleiding is goed en je kunt aangeven waar je specifiek aan wilt werken en ze helpen je met doelen leren werken. Het is een fijn omgeving om te sporten.

Anoniem – Coaching ervaring en beleving: 9, RPTC Faciliteiten: 8

Mijn doel is fitter worden en voorbereiden op een actieve reis naar Azië. Ook al ben ik nog maar net begonnen, ik heb al meer gedaan dan ik anders zou hebben gedaan en al veel geleerd! De afwisseling, de pit en niet te fancy, dat spreekt me enorm aan en kan ik van harte aanbevelen.

Martin – Coaching ervaring en beleving: 8, RPTC Faciliteiten: 8

Mijn persoonlijke redenen om te starten met ID+Coaching: lekker sporten, conditie opbouwen om mijn uithoudingsvermogen te verbeteren. Er is goed overleg over de programming.

Het is goed dat de coaches continue op de vloer aanwezig zijn zodat er betere communicatie is als je vragen of opmerkingen hebt gedurende de workouts.

Peter – Coaching ervaring en beleving: 9, RPTC Faciliteiten: 10

Tijdens mijn eerste consult gaf ik aan dat ik opzoek was naar een volgend stap, gericht op resultaat. Ik was vastgelopen wat betreft progressie met Powerliften en was op zoek naar een coach en programmering die mij ging helpen dit plateau te doorbreken.

Het element personalisatie heeft voor mij een wereld van verschil gemaakt. Voorheen maakte ik gebruik van standaard schema’s van het internet of via kennissen. Nu werk ik met een professioneel en gepersonaliseerd programma en ervaar ik de voordelen van het werken met een coach. Ik weet dat het programma werk en ik boek weer progressie op alle lifts.