Onze locatie Adres & Contact
Vragen? Bericht support. 06-24115440
Gratis Intake
RPTC Tactical operatie: Je moet wel willen – 12 uurs editie Bekijk video
Terug naar overzicht

RPTC Tactical operatie: Je moet wel willen – 12 uurs editie

Coach Patrick vdV
23 maart 2023 - Auteur: Coach Patrick vdV Categorieën: Nieuws.

Operatie Je moet wel willen – 12 uurs editie

Klaar voor een échte uitdaging? Wil jij jezelf testen op kracht, uithoudingsvermogen, doorzettingsvermogen en durf? Dan is de operatie “Je moet wel willen” 12-uurs editie iets voor jou!

Tijdens deze unieke ervaring word je uitgedaagd met fysieke en mentale testen en leer je je grenzen te verleggen en het beste uit jezelf te halen. Het vergt moed, vastberadenheid en een ijzeren wil om door te zetten, zelfs als je denkt dat je niet meer kunt.

Als je deze operatie voltooit, ervaar je niet alleen een gevoel van trots en voldoening, maar ook een nieuwe waardering voor wat je lichaam en geest kunnen bereiken.

Ben jij werkzaam bij of een starter in een uniform beroep zoals defensie, politie of justitie en klaar om jezelf uit te dagen en te ontdekken wat je écht waard bent? Meld je dan vandaag nog aan voor de 12-uurs editie van de operatie “Je moet wel willen”

Samen met gelijkgestemde deelnemers ga jij de strijd aan en bewijs je dat jij tot het uiterste kunt gaan.

Locatie: Outdoorvalley
Wanneer: 8 april 2023

Ervaring doe je op door te doen!

AANMELDEN 12 UURS

Doen! Het is nooit ideaal om er aan te beginnen. Maar je moet het gwn beleven. Meld je aan wees daar op het tijdstip dat wordt aangegeven en volg de instructies. Dat is de enige manier om het te ervaren, je moet er toch een keer aan overgeven.

Terug naar overzicht