Onze locatie Adres & Contact
Vragen? Bericht support. 06-24115440
Gratis Intake
Lowlands Throwdown Kwalificaties 2015 Bekijk video
Terug naar overzicht

Lowlands Throwdown Kwalificaties 2015

Coach Gino Goossens
11 juli 2015 - Auteur: Coach Gino Goossens Categorieën: Nieuws.

Ieder jaar komt de Nederlandse CrossFit community samen voor het grootste functional fitness event van de Benelux, de Lowlands Throwdown. Inmiddels is het event uitgegroeid tot voorbij onze landsgrenzen en doen ook landen als België en Duitsland mee in de strijd voor de felbegeerde titel.

Het is een ware happening om mee te doen. Goede sfeer, uitstekende WOD’s die haalbaar zijn voor iedereen en … het gevoel van iets nieuws dat je hebt overwonnen is onbetaalbaar!

Voor wie is Lowlands Throwdown geschikt?

In het kort, voor iedereen! Het doet er niet toe hoe lang je al CrossFit, of hoe fit je bent. Wat belangrijk is dat jij de funfactor en het community gevoel kan ervaren om samen met onze box een prestatie neer te zetten. Om er samen te staan als CrossFit Rotown, in onze eigen box en te ervaren hoe het is om te strijden voor elke rep, is een enorme motivatie om aan je zwakheden te werken, te verbeteren en je nieuwe PR’s met de andere leden te vieren! Ben jij er klaar voor?

Divisies

Elite male
Elite female
Masters male (40+)
Masters female (40+)

In de Master divisie hebben we zeker een aantal topkandidaten in onze box, het zou mooi zijn als we hun kunnen overhalen mee te doen aan de kwalificaties in onze box!

Registreren

CrossFit Rotown is een van de officiële locaties waar je de qualifier kunt doen. Lekker in je eigen box, vertrouwde omgeving met bekenden om je heen die je aanmoedigen. Inschrijven kan via deze link en daar kan je onze box als locaties kiezen. De kosten zijn € 15,00.

Finale 2015

Op 3 en 4 oktober zal de finale plaatsvinden in het OmniSport centrum te Apeldoorn. Hier gaan we sowieso met een groep naartoe om de Mater atleten aan het werk te zien en te genieten van de geweldige CrossFit community sfeer. Wie weet … staan we atleten uit onze eigen box aan te moedigen! Are you ready? 3…2…1…GO!

Terug naar overzicht