Onze locatie Adres & Contact
Vragen? Bericht support. 06-24115440
Gratis Intake
RPTC Tactical en Fitness Institute Vacature: Individual Design Tactical Coach
Terug naar overzicht

RPTC Tactical en Fitness Institute Vacature: Individual Design Tactical Coach

Coach Gino Goossens
27 juni 2024 - Auteur: Coach Gino Goossens Categorieën: 101 Iron Sessions, Blog en Nieuws.

WERKEN BIJ RPTC TACTICAL & FITNESS INSTITUTE

MOTIVEREN. FLOREREN. PRESTEREN ONDER DRUK.

OVER DE FUNCTIE BIJ RPTC TACTICAL

🫡 Ben jij een oud-militair en mis je de vertrouwde werkomgeving? Ben je toe aan voldoening in je werk? Jouw kennis en ervaring zijn waardevol en onmisbaar. Laat ze niet verdampen nadat je door de poort naar buiten loopt. Bij RPTC Tactical & Fitness Institute zijn wij op zoek naar oud-militairen of politieagenten met instructeurservaring en oud-onderofficieren die hun kennis en ervaring willen delen met de volgende generatie.

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn RPTC Tactical & Fitness Institute en zijn gericht op het voorbereiden van Tactische Professionals binnen het veiligheidsdomein. We begeleiden Tactical Professionals om keihard doelstellingen te behalen. Door middel van individuele coaching, heldere doelen, gepersonaliseerde programma’s en een plan van aanpak op maat, bereiden we kandidaten voor op een uniformberoep.

Onze coaches hebben jaren gewerkt of werken nog steeds voor o.a. de Nederlandse krijgsmacht, verschillende politie-eenheden, private contracting of andere relevante uniformberoepen. Zo helpen wij kandidaten te floreren en presteren onder druk en dragen wij bij aan een veiligere samenleving.

Lees tip: Het pad naar een succesvolle carrière bij Defensie begint met de juiste voorbereiding en begeleiding.

HOE DOEN WIJ DIT BIJ RPTC TACTICAL?

Bij RPTC Tactical geloven wij in individuele coaching en werken we op basis van de Psychologische Basisbehoeften, gebaseerd op de zelfdeterminatietheorie. Deze basisbehoeften omvatten autonomie, competentie, verbondenheid en kandidaat rechtvaardigheid.

Hiervoor hebben we onder andere het TACTICALprofiler Readiness Assessment ontwikkeld. Dit is de eerste stap naar een carrière bij Defensie of andere hoogrisico (uniform)beroepen. Dit assessment helpt kandidaten hun waarden te begrijpen en hoe ze deze kunnen toepassen in een uitdagende omgeving. Het geeft inzicht in sterke punten, ontwikkelingsgebieden en persoonlijke waarden.

WAT GA JIJ DOEN BIJ RPTC TACTICAL?

Stel je voor: werken met gemotiveerde individuen die zich willen voorbereiden op een carrière bij Defensie. Jij, als RPTC Tactical Coach, begeleidt deze kandidaten persoonlijk bij elke stap van hun voorbereiding. Jouw ervaring en manier van coachen maakt het verschil tussen het wel of niet halen van de eisen.

Je helpt hen hun fysieke fitheid te verbeteren, mentale veerkracht te versterken, leert ze presteren onder druk en begeleidt hen door het complexe proces van toelatingseisen en tests. Met jouw ervaring, strategie en ondersteuning kunnen deze kandidaten hun doelen bereiken en hun kans vergroten op een succesvolle carrière bij Defensie of een ander uniformberoep.

Onze coachingsmethode werkt en we behalen er keihard resultaat mee. Door onze individuele coaching, het zelfontwikkelde TACTICALprofiler Readiness Assessment en het TrueNorthAI Hivemind Coaching Platform, maken wij het verschil.

💡 Doe mee en maak het verschil. Sluit je aan bij RPTC Tactical & Fitness Institute.

RPTC Tactical

WIE BEN JIJ?

  • Je hebt gewerkt bij of werkt nog bij Defensie, Politie of een ander uniformberoep
  • Je bent oud-militair en hebt affiniteit met en kennis van instructie en/of coaching
  • Je verlangt terug naar de broederschap, samenhorigheid, gelijkgestemde collega’s en dynamiek

WAT MAG JE VAN ONS VERWACHTEN?

  • Samenwerken als ZZP’er of een geschikt aantal uren naast je huidige baan
  • Een uitstekende vergoeding
  • Opleiding tot ID Tactical Coach, coaching en ruimte voor ontwikkeling
  • Een professionele en open werksfeer met volop vrijheid voor eigen inbreng
  • Mogelijkheden om onze 1100m2 grote trainingslocatie te gebruiken voor eigen doeleinden

📣 Laat ons weten dat je geïnteresseerd bent via de onderstaande link. We gaan graag met je in gesprek en leggen je uit hoe jij een waardevolle bijdrage kunt leveren aan een veiligere samenleving en het versterken van het Nederlandse Veiligheidsdomein.

✅ SOLLICITEREN – LINK OPENT NIEUWE PAGINA

Terug naar overzicht